Gezien in Kroonprinsen: Van Aert krijgt geen hangbuikzwijn

di 10/01/2017 - 14:00 Sinds deze week kunt u niet alleen in het weekend, maar ook 's maandags naar veldrijden kijken. Het gloednieuwe Eén-programma Kroonprinsen zit nog tot en met het WK in het spoor van wereldkampioen Wout van Aert (22), zijn uitdager Mathieu van der Poel (21), Laurens Sweeck (23) en Eli Iserbyt (19). Bekijk hieronder de beste momenten uit de eerste aflevering.

Vriendin tegen Van Aert: "Dat kan toch niet, een varken?"

Wout van Aert en zijn vriendin Sarah De Bie hebben thuis een hondje. De wereldkampioen had er graag een dwerghangbuikzwijn bij. Sarah stelt haar veto: "Dat kan toch niet, een varken?"

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Niet voor gevoelige kijkers: de knieoperatie van Van der Poel

Terwijl Wout van Aert het nieuwe veldritseizoen voorbereidt, herstelt Mathieu van der Poel van zijn knieoperatie. Dokter Toon Claes heeft foto's van de ingreep. Die wil Van der Poel wel zien.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Sweeck met "kapotte" jeans naar ploegpresentatie

Laurens Sweeck en zijn broers maken zich op voor de voorstelling van hun team. De 23-jarige uitdager van Van Aert en Van der Poel heeft een "kapotte" jeans aangetrokken. Sweeck: "Is dat geen deftige broek?" "Neen", antwoordt mama.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Fietsen Iserbyt staan uitgestald in woonkamer

Eli Iserbyt (19) is de benjamin van de Kroonprinsen. De woonkamer staat vol fietsen. "Dan kan ik er nog eens naar kijken, want het zijn echt mooie fietsen", legt de wereldkampioen bij de beloften uit.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Extra: Iserbyt tussen Cancellara en Degenkolb

Eli Iserbyt kijkt zich de ogen uit in het criterium van Bavikhove. De jonge veldrijder mag koersen tussen grote wegrenners als Fabian Cancellara en John Degenkolb. "Vorig jaar was ik nog supporter", vertelt hij.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Kroonprinsen: vanaf 9 januari elke maandag om 21.30u