"Minuten gepakt op Oli", lacht Van Avermaet

zo 16/07/2017 - 09:35 Olympisch kampioen Greg Van Avermaet en Belgisch kampioen Oliver Naesen rijden in de Ronde van Frankrijk een koers in de koers. Michael Matthews noemt Van Avermaet een echte kampioen. En Thomas De Gendt heeft thuis een mancave. Bekijk hieronder de beste fragmenten uit Vive le Vélo van gisteravond.

Naesen vs. Van Avermaet

Oliver Naesen en Greg Van Avermaet houden een minicompetitie in de Ronde van Frankrijk. Wie finisht in Parijs met het beste klassement?

"Vrijdag heb ik een paar minuten gepakt. Ik kan deze Tour met een gerust hart uitrijden", lacht Van Avermaet, die na 2 weken een bonus van meer dan 8 minuten heeft op zijn trainingsmakker.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Matthews: "Greg is een echte kampioen"

Michael Matthews heeft veel respect voor Greg Van Avermaet. "Hij is een echte kampioen. Kijk maar naar zijn palmares", zegt de Australiër aan tafel bij Maarten Vangramberen.

"En na de rit was hij toch blij voor mij dat ik gewonnen had. Dat siert zo'n grote kampioen nog meer."

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Fysiotherapeut tegen Van Avermaet: "Zullen Vespa gaan rijden"

Greg Van Avermaet moet in Rodez vrede nemen met de tweede plaats. Na de rit gaat fysiotherapeut David Bombeke langs bij zijn poulain.

"We zullen maandag samen naar huis gaan", stelt hij voor. "Dan zullen we Vespa gaan rijden. Dat is makkelijker."

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Ann Reymen: "De Gendt heeft een mancave"

Ann Reymen krijgt in Tour Of Beauty op MNM de vrouwen uit de koers over de vloer. Zo is ze al te weten gekomen dat Thomas De Gendt thuis een mancave heeft.  "Daar speelt hij computergames", vertelt ze.

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Bekijk de volledige aflevering van Vive le Vélo

Karl Vannieuwkerke heeft MNM-presentatrice Ann Reymen en fysiotherapeut David Bombeke te gast.

VRT ???media.video.type.mz_vod???