Van Geneugden tekent lang contract bij OHL

do 05/05/2011 - 21:50 Ronny Van Geneugden heeft een nieuw vierjarig contract getekend als coach van OH Leuven. Dat maakte voorzitter Jan Callewaert bekend tijdens de huldiging van de kampioen van tweede op het stadhuis.

OH Leuven verzekerde zich een tiental dagen geleden van de titel in tweede en de promotie naar eerste. Dat werd vandaag stevig gevierd op het Leuvense stadhuis (foto). 

VRT

Voor coach Ronny Van Geneugden mocht er nog een extra vat opgedronken worden, want hij had een nieuw en verbeterd contract te vieren. Hij verbindt zijn lot tot 2015 aan de club.

Van Geneugden had nog een contract voor twee seizoenen bij OHL. "In het nieuwe contract krijgt hij naast betere financiële voorwaarden ook meer bevoegdheden op sportief vlak. Op termijn moet hij de sportieve lijn van de club uittekenen, ook voor de jeugd", meldt de club.

Preses Callewaert stelde ook nog vast dat zijn club in de lift zit. "Er is veel interesse van de sponsors en we verkochten nu al 1.000 abonnementen voor volgend seizoen in eerste."