Preud'homme: "Hopelijk kunnen spelers de klik maken tegen Gent"

vr 19/05/2017 - 14:32 De titel is buiten bereik voor Club Brugge, maar zondag wacht nog een duel met AA Gent voor de 2e plaats. "Ik hoop dat de ploeg zich voor 200% inzet", zegt trainer Michel Preud'homme. "Ze zullen moeten spelen voor hun club en alles wat die club uitstraalt."

Club Brugge

Gisteren viel het doek over de titelstrijd. Club Brugge verloor op het veld van Oostende en zag hoe Anderlecht zich tot kampioen kroonde. "Het was voor iedereen zichtbaar dat de ploeg een zekere drive miste naar het einde van de wedstrijd toe", reageert Michel Preud'homme vandaag in zijn persbabbel.

De spelersgroep zal zondag moeten spelen voor hun Club en voor alles wat die Club uitstraalt. Voor het bestuur, voor de supporters en voor hun eigen toekomst
Michel Preud'homme

"Iedereen herinnert zich nog de slechte start van de play-offs en hoe de spelers, na het verlies op Anderlecht, erin geslaagd zijn weer op te staan en het voetbal te brengen dat van hen verwacht werd. Gisteren leken ze weer even het noorden kwijt."

"Er rest ons nu nog één belangrijke match, ik verwacht en hoop dat we opnieuw die klik kunnen maken", blikt Preud'homme vooruit op de wedstrijd tegen AA Gent.

“Zondag spelen we een finale. Samen met ons speelt Gent het meest dominante voetbal van deze competitie. We hebben 39 wedstrijden gespeeld met het idee en het doel om de titel te halen. Nu spelen we nog één wedstrijd met de tweede plaats als inzet."

"De spelersgroep zal moeten spelen voor hun club en voor alles wat die club uitstraalt. Voor het bestuur, voor de supporters en voor hun eigen toekomst."