Charleroi vindt vervanger voor David Pollet

vr 31/01/2014 - 21:05 Charleroi heeft op de laatste dag van de transferperiode nog enkele zaakjes gedaan. Cédric Fauré en Dieumerci Ndongala komen naar Henegouwen, Harlem Gnohéré verlaat dan weer Charleroi. Gnohhéré speelt tot het einde van het seizoen bij Moeskroen.

Charleroi

Charleroi speelde gisteren zijn topscorer David Pollet kwijt aan Anderlecht. Een dag later heeft het al een vervanger beet. De 34-jarige Fransman Cédric Fauré tekende tot het einde van het seizoen.

PhotoNews

Charleroi hoeft niets te betalen voor Fauré. De spits liet zijn contract bij Guingamp ontbinden. Fauré kwam niet aan de bak bij Guingamp, hij stond één keer in de basis en viel drie keer in.

De 22-jarige Dieumerci Ndongala verlaat derdeklasser La Louvière om zijn geluk te beproeven in eerste klasse. De middenvelder is een jeugdproduct van Standard en tekende bij Charleroi voor twee jaar.

Harlem Gnohere verlaat de club. Hij wordt tot het einde van het seizoen aan tweedeklasser Moeskroen-Péruwelz uitgeleend. Eind vorig seizoen speelde de 25-jarige Fransman ook al op uitleenbasis in tweede klasse, toen bij Westerlo.