AA Gent strikt jonge Servische verdediger

vr 31/01/2014 - 17:32 AA Gent heeft zich vrijdag versterkt met de Servische belofte-international Uros Vitas versterkt. De 21-jarige verdediger tekende in de Ghelamco Arena een contract tot 2017. Vitas, al de zesde aanwinst van Gent in januari, komt over van RAD Belgrado.

AA Gent

AA Gent heeft zijn transferactiviteit in januari vandaag afgerond met de transfer van Uros Vitas. "We zijn blij dat we deze centrale verdediger nog aan onze kern kunnen toevoegen", zegt manager Michel Louwagie.

We zijn blij dat we deze centrale verdediger nog aan onze kern kunnen toevoegen
Michel Louwagie

Daarmee is het huiswerk van Louwagie dus af. "Uros Vitas is de laatste inkomende transfer die we doorvoeren. Carlos Diogo van zijn kant verlaat dan weer onze club."

Vitas is de zesde inkomende transfer bij Gent. Eerder kwamen Ante Puljic, Matz Sels, Habib Habibou, Danijel Milicevic en Zié Diabaté de kern van trainer Mircea Rednic versterken.

Vitas is een vaste waarde in de beloftekern van Servië. Zo speelde hij onder meer tegen de Belgische beloften (2-2-gelijkspel) en scoorde in de overwinning tegen Noord-Ierland.