Legear en de oudste Musonda trekken shirt van KVM aan

vr 31/01/2014 - 11:17 Twee vliegen in één klap vanochtend voor KV Mechelen. De ploeg van Frank Vercauteren mag Jonathan Legear en Lamisha Musonda verwelkomen. Beide spelers hebben een contract ondertekend tot het einde van het seizoen.

KV Mechelen

De komst van Legear was een publiek geheim. Sinds de flankspeler na een kritisch interview te horen kreeg dat hij kon beschikken bij Terek Grozny flirtte hij al met KV. Na een inrijperiode, medische tests en contractbesprekingen heeft Legear vanochtend zijn handtekening gezet voor de rest van het seizoen.

Lamisha Musonda deed hetzelfde. De 21-jarige middenvelder zag geen toekomst meer bij Chelsea en kon zich wel vinden in een verblijf bij de club van trainer Frank Vercauteren. Lamisha is de oudste van drie broers. Charly Junior en Tika Musonda blijven bij Chelsea.

Van Tricht gaat Geel voor enkele maanden versterken

KV Mechelen laat op zijn beurt enkele spelers gaan. Zo wordt Wannes Van Tricht tot het einde van dit seizoen verhuurd aan tweedeklasser Geel. Ook Gilles Sallaets, die regelmatig met de A-kern meetrainde, wordt uitgeleend. Hij zal tot juni bij derdeklasser Rupel Boom voetballen.