Club Brugge haalt er nog een beloftevolle spits bij

do 30/01/2014 - 08:03 Club Brugge staat op het punt zich te versterken met twee beloftevolle spitsen in een week tijd. De 19-jarige Valerijs Sabala komt na het seizoen al zeker over van Skonto Riga uit Letland. Sabala was al acht keer Lets international en tekende een contract tot 2018. Ook de overgang van Nicolas Castillo is bijna rond.

Club Brugge

Enkel een aantal administratieve procedures staan de overgang van de 20-jarige Castillo naar Club Brugge nog in de weg. Maar ondertussen heeft Club ook de transfer van een andere jonge spits afgerond. 

Valerijs Sabala, een 19-jarige aanvaller van Skonto Riga, heeft bij blauw-zwart een contract ondertekend tot 2018. De afspraak met zijn huidige club is wel dat hij pas na het seizoen naar België komt.

Sabala kroonde zich op zijn 15e tot jongste doelpuntenmaker in de Letse competitie en was afgelopen twee seizoenen goed voor 26 doelpunten en elf assists. Sabala geldt als een groot talent in zijn thuisland. Begin dit jaar zou een transfer naar CSKA Moskou op het nippertje zijn afgesprongen.