Kaya: "Lokeren is toch een stap vooruit"

di 24/12/2013 - 08:51 Lokeren heeft Onur Kaya (27) weggeplukt bij Charleroi. De aanvoerder van Charleroi tekende een contract tot 2017 in Lokeren. "Ik ben blij met mijn transfer", zegt Kaya. "Hij is in eerste instantie de vervanger voor Jordan Remacle", zegt Willy Reynders.

Lokeren Charleroi

"Het is allemaal heel snel gegaan", zegt Kaya in Gazet van Antwerpen. "Zondag waren we rond, vrijdag moet ik nog de medische testen ondergaan. Maar ik verwacht geen problemen."

Belga

"Ik ben blij met mijn transfer, Lokeren is toch een stap vooruit. Uit respect voor Charleroi wil ik nog niet te veel uitweiden, ik speel donderdag met Charleroi nog tegen Genk."

"Ik zal voor de volle honderd procent mijn best doen, daar mogen de supporters op rekenen. Ik wil op een gepaste manier afscheid nemen en de club bedanken voor alles."

Charleroi kan het geld voor Kaya goed gebruiken en Lokeren is blij met de versterking. "Kaya stond al lang op ons verlanglijstje. Als zijn medische testen goed zijn, dan tekent hij tot 2017. Hij is in eerste instantie de vervanger van Jordan Remacle", zegt sportief directeur Willy Reynders.

Saglik maakt de omgekeerde beweging

Charleroi heeft al een vervanger beet voor Kaya. Enes Saglik moet het verlies van de aanvallende middenvelder opvangen. Saglik komt over van Lokeren, waar hij op een zijspoor was beland.