OHL haalt een Tsjech en praat met Geraerts

di 30/08/2011 - 12:52 Update: di 30/08/2011 - 17:26 OH Leuven wil op de laatste dagen van de transfermarkt nog een slag slaan. Karel Geraerts zit nog in de wachtkamer, maar de onderhandelingen zouden vergevorderd zijn. Radek Dejmek heeft de club wel al binnen. Yannick Euvrard verlaat de club.

OH Leuven Club Brugge

Karel Geraerts paste niet meer in de plannen van het nieuwe Club Brugge en mocht daarom uitkijken naar een nieuwe ploeg. Blauw-zwart zou bereid zijn de 29-jarige middenvelder gratis te laten vertrekken naar OH Leuven.

Geraerts speelde in België eerder voor Standard en Lokeren. Slechts enkele punten en komma's houden hem nog weg uit Leuven.

Met Radek Dejmek versterkt OHL zijn defensie. Hij werd opgeleid bij Slavia Praag, maar brak door bij Slovan Liberec. De 23-jarige Dejmek was een jeugdinternational van Tsjechië.

Yannick Euvrard verhuist naar Roeselare

Rechtsachter Yannick Euvrard is dan weer weg bij OH Leuven. Hij was vorig seizoen een belangrijke pion in tweede klasse, maar dit seizoen kwam hij weinig in actie door de concurrentie van Frederik Boi.

Euvrard, de jongere broer van STVV-speler Vincent, keert nu terug naar tweede klasse. Hij tekende een contract voor één seizoen bij Roeselare.