Frank Vercauteren neemt afscheid van Genk

do 18/08/2011 - 08:25 Racing Genk heeft afscheid genomen van Frank Vercauteren. De wegen van de club en de trainer zijn uit elkaar gegaan op de luchthaven van Tel Aviv. Vercauteren reisde niet meer mee terug naar België en gaf een afscheidsspeech aan de spelers.

Racing Genk

Belga

Frank Vercauteren sprak de spelers van Genk toe voor die op het vliegtuig naar België stapten. Hij vertelde dat het "einde verhaal" was en gaf zijn redenen mee waarom hij voor Al Jazira koos.

Vercauteren vliegt naar Istanbul, waarna hij doorreist naar Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten. De Champions League-match in Haifa was dus wel degelijk zijn laatste als coach van Genk.

Vercauteren neemt Broos mee

Sporza kon nog even met Vercauteren praten op de luchthaven van Tel Aviv. Veel details wou hij niet kwijt, maar hij gaf wel mee dat Hugo Broos zijn assistent wordt bij Al Jazira. Broos, die zonder werk zat, is ondertussen al in de Emiraten, waar de laatste details van zijn contract worden geregeld.

Vercauteren neemt vanuit Genk ook nog fysical coach Bart Caubergh mee. Genk probeerde Caubergh nog te overtuigen om te blijven, maar die gaf te kennen zijn beslissing genomen te hebben. Er moet nog bekeken worden hoe het contract van de fysical coach ontbonden kan worden.