Programmagids Sporza op TV


Woensdag 27 augustus

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de vijfde rit van de Vuelta, de Ronde van Spanje: Priego de Cordoba – Ronda.  Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Donderdag 28 augustus

15.45u

Sporza wielrennen

   

Samenvatting van de Druivenkoers in Overijse.  Aansluitend rechtstreeks verslag van de zesde rit van de Ronde van Spanje: Benalmadena - La Zubia. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer

20.55u

Europa League

   

Rechtstreeks verslag van Club Brugge - Grasshoppers, terugwedstrijd in de play-offs van de Europa League. Commentaar: Frank Raes.

00.45u

Sporza atletiek

   

Samenvatting van de Diamond League atletiekmeeting in Zurich.  Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

vrijdag 29 augustus

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de zevende rit van de Ronde van Spanje: Alhendin – Alcaudete.  Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer

17.45u

Sporza atletiek

   

Herhaling van de samenvatting van de Diamond League atletiekmeeting in Zurich.  Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

Zaterdag 30 augustus

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de achtste rit van de Ronde van Spanje: Baeza – Albacete. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Zondag 31 augustus

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de negende rit van de Ronde van Spanje: Carboneras de Guadazaón – Aramón Valdelinares. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

16.30u

Sporza volleybal

   

Rechtstreeks verslag van België – USA bij de mannen, poulewedstrijd van het wereldkampioenschap volleybal in Polen. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

19.20u

Sportweekend

   

 Magazine met een overzicht van de sportactualiteit. Presentatie: Stef Wijnants.

Maandag 01 september

21.30u

Extra Time

   

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Dinsdag 02 september

14.45u

Extra Time

   

Herhaling van het sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

 16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de tiende rit van de Ronde van Spanje: Real Monasterio de Santa Maria de Veruela – Borja. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

   16.30u

Sporza volleybal

   

 Rechtstreeks verslag van België – Puerto Rico, poulewedstrijd op het WK volleybal in Polen. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

Woensdag 03 september

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de elfde rit van de Ronde van Spanje: Pamplona – Santuario de San Miguel de Aralar. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Donderdag 04 september

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de twaalfde rit van de Ronde van Spanje: Logrono – Logrono. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

20.30u

Sporza Rode Duivels

   

Rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Australië.

20.15u

Sporza volleybal

   

Rechtstreeks verslag van België – Italië bij de mannen, poulewedstrijd op het WK volleybal in Polen. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

Vrijdag 05 september

16.00u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de dertiende rit van de Ronde van Spanje: Belorado - Obregon Parque de Cabarceno. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

  19.15u

Sporza atletiek

   

Rechtstreeks verslag van de Memorial Van Damme. Commentaar: Kris Meertens en Maarten Vangramberen. Interviews: Kim Gevaert.

  20.00u

Sporza atletiek

   

Vervolg van het rechtstreekse verslag van de Memorial Van Damme. Commentaar: Kris Meertens en Maarten Vangramberen. Interviews: Kim Gevaert.

  20.30u

Sporza atletiek

   

Vervolg van het rechtstreeks verslag van de Memorial Van Damme. Commentaar: Kris Meertens en Maarten Vangramberen. Interviews: Kim Gevaert.

Zaterdag 06 september

14.30u

Sporza wielrennen

   

Rechtstreeks verslag van de Brussels Cycling Classic. Commentaar: Christophe Vandegoor en Nick Nuyens. Aansluitend rechtstreeks verslag van de veertiende rit van de Ronde van Spanje: Santander – La Camperona. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

 16.30u

Sporza volleybal

   

Rechtstreeks verslag van België – Iran bij de mannen, poulewedstrijd van het WK volleybal in Polen. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

Zondag 07 september

12.00u

Sporza zondag

   

Met om 13u00 LIVE verslag van Frankrijk – België bij de mannen, poulewedstrijd van het WK volleybal in Polen. En om 16u00 LIVE verslag van de vijftiende rit van de Ronde van Spanje: Oviedo – Lagos de Covadonga. Voorts zijn er samenvattingen van de Superprestige driebanden in Lommel, van de rally Omloop van Vlaanderen, het WK mountainbike in Hafjell, Lillehammer en de Grote Prijs Formule 1 van Italië. Presentatie: Catherine Van Eylen.

  19.20u

Sportweekend

   

Magazine met een overzicht van de sportactualiteit. Presentatie: Stef Wijnants.