Programmagids Sporza op TV


Maandag 20 oktober

21,35u

Extra Time

   

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Dinsdag 21 oktober

15,55u

Extra Time

   

Herhaling van het sportprogramma Extra Time waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Woensdag 22 oktober

Donderdag 23 oktober

18,45u

Europa League

   

Rechtstreeks verslag van Standard – Sevilla, wedstrijd uit de poulefase van de Europa League, met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

  20,00u

Europa League

   

Vervolg van de wedstrijd Standard – Sevilla.

  20,40u

Europa League

   

Rechtstreeks verslag van het slot van Standard – Sevilla, gevolgd door LIVE verslag van Club Brugge – Kopenhagen, wedstrijd uit de poulefase van de Europa League, met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

  23,40u

Europa League magazine

   

Magazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de poulefase van de Europa League. Presentatie: Ruben Van Gucht.

Vrijdag 24 oktober

15,05u

Europa League magazine

   

Herhaling van het Europa League magazine met samenvatting van de gespeelde wedstrijden in de poulefase van de Europa League. Presentatie: Ruben Van Gucht.

Zaterdag 25 oktober

21,10u

Sporza 10 jaar

   

Herhaling van het eerste deel van onze terugblik op 10 jaar Sporza: ‘31 mei 2004, de start van SPORZA.10 jaar en vele adembenemende, spectaculaire, ontroerende en onvergetelijke uren televisie later blikken we terug op een decennium topsport. In 10 jaar Sporza brengen we u 4 weken lang een selectie van de strafste momenten die aan onze ribben zijn blijven kleven: de Olympische Spelen in Athene, Peking en Londen, de Europese en wereldkampioenschappen voetbal, de vele triomfen van Belgische en internationale topatleten,… Laat u meevoeren door 10 boeiende jaren SPORZA.’

Zondag 26 oktober

14,00u

Sporza zondag

   

Met LIVE verslag van de Crosscup relays in Gent. Voorts brengen we de hoogtepunten van de WTA masters in Singapore en is er het tweede deel van Sporza 10 jaar. Presentatie: Catherine Van Eylen.

19,20u

Sportweekend

   

Magazine met een overzicht van de sportactualiteit. Presentatie: Stef Wijnants.

Maandag 27 oktober

20,40u

Extra Time

   

Sportprogramma waarin Frank Raes en Filip Joos met spraakmakende gasten terugblikken op de voetbalactualiteit.

Dinsdag 28 oktober

Woensdag 29 oktober

Donderdag 30 oktober

Vrijdag 31 oktober