Logo ${match.homeTeam.name} Lierse SK
0
Logo ${match.awayTeam.name} OH Leuven
1
einde
Eerste klasse B - Speeldag 26 11/02/2018 16:00

OH Leuven geeft periodetitelambities van Lierse een dreun

zo 11/02/2018 - 17:53 Lierse heeft niet kunnen profiteren van het puntenverlies van Cercle Brugge gisteren. Het verloor in eigen huis met het kleinste verschil van OH Leuven. Casagolda scoorde net voor de rust de enige goal van de wedstrijd.

Cercle Brugge liet gisteren twee punten liggen tegen Tubeke. Een ideale kans voor Lierse om de spanning in 1B opnieuw op te drijven, maar dat is niet gelukt. In een kansarme partij trok Oud-Heverlee Leuven uiteindelijk aan het langste eind.

Casagolda scoorde zijn tiende treffer van het seizoen net voor de rust. Een trapte een voorzet van Aguemon lekker in het dak van het doel. Maar de vreugde was van korte duur bij de spits. Hij stak zijn handen nog in de lucht, maar voelde meteen dat hij zich geblesseerd had. Zijn wedstrijd zat er zo op na de 0-1.

Na de pauze waren er nog een paar halve kansjes aan beide kanten, maar de score wijzigde niet meer. Voor Lierse komt de eerste thuisnederlaag van het seizoen op een bijzonder slecht moment. De kloof op Cercle Brugge in de stand van de tweede periode bedraagt nu 4 punten met nog 2 matchen te spelen.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten: 41' Casagolda (0-1)

Fase per fase • live berichtgeving

  • Einde 17:54
  • Start tweede helft 17:04
  • Rust 16:49
  • Start eerste helft 16:02
 

Eerste klasse B  |  Speeldag 26

Beerschot Wilrijk 0-0 Westerlo
Roeselare 1-4 Union
Cercle Brugge 0-0 Tubeke
Lierse SK 0-1 OH Leuven

Matchinfo