Carlien gaat op date met Campenaerts: "Maar niet naar de film"

wo 17/05/2017 - 08:24 Victor Campenaerts zorgde gisteren in de Giro voor het beeld van de dag met zijn dateverzoek op zijn borst tijdens de tijdrit. En de bewuste Carlien zei ja. "Maar ik wil niet naar de film, want ik val altijd in slaap", vertelde ze aan Studio Brussel.

Carlien heeft de boodschap ontvangen: "Maar ik wist van niks"

Je kon er niet naast kijken. Heel wielerminnend Vlaanderen was geïnteresseerd in Carlien. Ook Karl Vannieuwkerke. Hij stuurde een tweet de wereld in, die beantwoord werd door Carlien Cavens.

Ze zag de humor er wel van in en tweette een foto met twee vriendinnen met de hashtag #zijdatencarlien. Ook Campenaerts kreeg de foto én een date. Dat bevestigde ze aan StuBru.

Ze was totaal verrast: "Ik was er niet op voorbereid en heb de beelden niet live gezien. Ik kwam uit een meeting op mijn werk en had plots heel veel gemiste oproepen en berichtjes. Een journalist belde mij en deed me het verhaal."

"Ik kan daar niet neen op zeggen"

Carlien en Victor kennen elkaar al een tijd. Zij deed vroeger aan triatlon en hij gaf haar toen zwemles. Carlien verklapte aan Linde Merckpoel dat ze Campenaerts' vraag "wel schattig" vindt. "En ik kan daar niet nee op zeggen."

"Victor heeft me gisteren ook nog gebeld. We moeten alleen nog een datum prikken." Wat die date mag zijn, wou Linde weten. "Ik ga graag eten en fietsen. Maar misschien heeft hij daar na de Giro geen zin meer in. Ik wil zeker niet naar de film. Ik val altijd in slaap." 

De opvallende vraag van Campenaerts:

VRT ???media.video.type.mz_vod???

Peter Van de Veire vangt bot bij Linde

De amoureuze actie van Campenaerts inspireerde MNM-presentator Peter Van de Veire om vanochtend hetzelfde te doen met zijn StuBru-collega Linde Merckpoel. Haar antwoord was duidelijk.

Als coureurs dat zomaar mogen. (ik sta vooraan) #radiodate #grotepet

Een bericht gedeeld door Peter Van de Veire (@petervandeveire) op


Lees ook: