Topdag Bouchard: staat in badpakkenspecial én gaat op Super Bowl Twitter Date: "Zijn beste ooit"

do 16/02/2017 - 06:45 Eugenie Bouchard is een vrouw van haar woord. De Canadese toptennisster ging tijdens de Super Bowl op Twitter een weddenschap aan, die ze verloor. En daar hing een date aan vast. Gisteren trok Bouchard met de voor haar onbekende opportunist naar een NBA-wedstrijd van de Brooklyn Nets in New York. Ze was in de stad voor Sports Illustrated, ze debuteerde namelijk als model voor de badpakkeneditie.

He says it's his best date ever! 💕

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Bouchard geloofde niet meer dat Patriots gingen winnen

Op Super Bowl Night tweette Bouchard bij een 28-3-achterstand van de New England Patriots tegen de Atlanta Falcons dat de Falcons zouden winnen. John Goehrke trok zijn stoute schoenen aan en reageerde prompt: "Als de Patriots winnen, gaan we dan op een date?" Waarop zij: "Zeker".

Belofte maakt schuld. Bouchard was in New York voor de lancering van de zwempakkeneditie van Sports Illustrated, en maakte van de gelegenheid gebruik om met haar jonge Twitter-volger naar de Nets tegen de Bucks te gaan kijken. De Amerikaanse media en het publiek smulden van het gebeuren. De twee kwamen zelfs het veld op om wat ballen in het publiek te werpen.

Op de sociale media gaf Bouchard enkele momenten prijs van hun date. Zo ook een filmpje waarin ze geroemd wordt als "beste date ooit".

Het verhaal van de date:

Foto's van de date:

Bouchard is nu ook badpakkenmodel

Eugenie Bouchard was in New York voor de voorstelling van de badpakkeneditie van Sports Illustrated, het bekende Amerikaanse sportmagazine. En daar figureert de tennisster voor het eerst zelf ook in. Ze was maar al te trots. Bekijk hieronder het resultaat.

Behind the scenes bij fotoshoot: